Over ons

Stichting Inzet Voor Zorg gewoon doen!

Stichting inzet voor zorg is in 2012 opgericht voor de transitie in de zorg.

De organisatie kreeg een twee ledig doel mee wat tot op heden nog steeds van toepassing is:

– Zorg leveren voor een specifieke doelgroep als kleinschalige zorgaanbieder
– Keuzevrijheid van de zorg faciliteren in de transitie door deel te nemen aan gesprekstafels bij gemeente, contracten aan te gaan en plaats en ruimte te vragen voor kleinschalige zorgaanbieders.

Wij willen een toonaangevende speler zijn op het gebied van resultaatgerichte ondersteuning aan kinderen, jongeren en volwassenen.

Om dit vorm te geven zal er in toenemende mate samengewerkt worden met zorgaanbieders. Door samenwerking kan er op een breed terrein specialistische ondersteuning geboden worden. Door maximale keuzevrijheid zijn er mogelijkheden om eigen regie vorm en kansen te geven.

Wat kan Stichting Inzet Voor Zorg u bieden?

– Specialistische ondersteuning en behandeling voor kinderen, jongeren en volwassen met gedragsproblemen en of autisme verwante stoornissen.
– Hoofd en onderaannemerschap in de regio’s Zeeland, West-Brabant West, West-Brabant Oost en Hart van Brabant voor JW en WMO
– Hoofd en ondernemerschap voor VGZ voor persoonlijke verzorging en verpleging
– Vertrouwenspersoon
– Klachtencommissie
– Ondersteuning bij de administratieve afhandeling van de geleverde zorg in diverse systemen oa Dinz voor zzp’er en kleinschalige ondernemers
– Intervisie supervisie door GZ-psycholoog
– Scholing voor SKJ-punten

In de markt staat Stichting inzet voor Zorg bekend als een vernieuwende, ondernemende organisatie met als standaard keuzevrijheid gecombineerd met hoge kwaliteit.

Vandaag de dag heeft Stichting inzet voor Zorg in diverse gemeenten van het Zuiden van Nederland contracten WMO- JW en ZVW die dynamisch gedeeld mogen en kunnen worden met kleinschalige aanbieders.